Nesten i hjertet av Norges pulserende hovedstad, der byens rike historie møter moderne eleganse, ligger Karl Johans gate 37 – eller KJ37 som det kjært kalles. Dette eksklusive selskapslokalet, tilbudt av Sult, står som et førsteklasses valg for dem som søker en sentral, men likevel unik arena for sine arrangementer.

En lokasjon uten likheter

KJ37s beliggenhet i Oslo sentrum kunne ikke vært mer ideell. Med kort vei til alle sentrale transportforbindelser – T-bane, tog, og buss – er lokalet et naturlig knutepunkt for gjester som kommer fra både nær og fjern. Dette gjør KJ37 til en drømmearena for enhver arrangementskoordinator som ønsker enkel tilgjengelighet for sine deltakere.

Tilrettelegging for enhver anledning

Fra profesjonelle konferanser og intim middager til sommerfester og minnestunder, tilbyr KJ37 et fleksibelt rom som kan skreddersys for å passe til akkurat ditt arrangement. Med moderne fasiliteter og en atmosfære som oser av klasse, gir vårt lokale en unik ramme rundt dine sammenkomster.

Uslåelig atmosfære og tjenester

KJ37 skiller seg ut ikke bare gjennom sin beliggenhet og fleksibilitet, men også med sin særegne karakter. Lokalene er designet for å tilby en varm og innbydende atmosfære, hvor hvert arrangement får sitt unike preg. I tillegg sørger vårt dedikerte team hos Sult for at hver detalj blir ivaretatt, fra planlegging til gjennomføring, slik at ditt arrangement blir så minnerikt og problemfritt som mulig.

Ta neste steg med KJ37

Enten du planlegger et firmaarrangement, en familiefeiring, eller en sosial sammenkomst, inviterer vi deg til å oppdage hva KJ37 kan tilby. Vår erfaring og fleksibilitet gjør oss til en foretrukken partner for arrangementer i Oslos hjerte.

lysekrone i karl johans gate 37 i oslo sentrum