I hjertet av Oslo, langs den livlige og historiske Karl Johans gate, finner du et møte- og konferanselokale som skiller seg ut: KJ37. Dette stedet er mer enn bare en adresse. Det er en blanding av fortidens historiske sus med dagens teknologi, et sted hvor historie møter moderne eleganse. Enten du planlegger et forretningsmøte, en konferanse eller et spesielt arrangement, inviterer KJ37 deg til å oppleve en unik atmosfære.

Utstyrt for suksess

Hos KJ37 er detaljene nøye tenkt på for å sikre at ditt arrangement går uten problemer. Rommet er utstyrt med en toppmoderne laserprojektor i full HD, som lover krystallklare presentasjoner for alle deltakere. Med et lerret på imponerende 400*225 cm, kan du være sikker på at ditt budskap fanger publikum fra alle vinkler.

Lydsystemet i salen er av høy kvalitet, bestående av 8 himlingshøytalere som sikrer jevn fordeling av tale- og mikrofonlyd. Uansett hvor i rommet dine gjester befinner seg, vil de kunne høre presentasjonene klart og tydelig. Videre tilrettelegger KJ37 for alle teknologiske behov med trådløs bildeoverføring, støtte for Miracast, AirPlay, Google Chromecast, samt tilgjengelig HDMI-kabel og trådløse mikrofoner.

Tilpasset menyvalg

Ingen konferanse eller møte er komplett uten mat og drikke. Hos KJ37 forstår vi viktigheten av kvalitetsmåltider. Vi tilbyr et bredt utvalg av valg til menyen for å komplimentere ditt arrangement. Våre menyer reflekterer vår forpliktelse til kvalitet og variasjon. Vi sørger for at alle dine gjesters smak og ernæringsbehov imøtekommes.

Eksklusiv rabatt

Som et nikk til vårt samarbeid med Oslo Handelstands Forening, tilbyr vi medlemmer en eksklusiv 30% rabatt ved leie av lokalet. Dette er vår måte å si takk på til fellesskapet som støtter oss og bidrar til å holde Oslos næringsliv blomstrende.

KJ37 er ikke bare et møte- og konferanselokale; det er en opplevelse der hver detalj er nøye utvalgt for å skape den perfekte blandingen av historisk eleganse og moderne komfort. Med state-of-the-art fasiliteter, tilpassede menyvalg, og fordelaktige priser, er KJ37 den ideelle beliggenheten for ditt neste arrangement i Oslo sentrum. Kontakt oss i dag for å reservere datoen og start planleggingen av et minneverdig arrangement ved Karl Johans gate 37.

kj37 selskapslokale