Unikt & oppusset

I sentrum av Norges hovedstad tilbyr Sult-gruppen og Oslo Handelstands Forening et unikt og storslått selskapslokale.

Midt på Karl Johans gate 37, er dettte ikke hvilket som helst lokale – det er et historisk og nyoppusset chambre separée.

Det står klart til å huse dine minneverdige eventer.

Moderne eleganse & tidløs sjarm

Fra det øyeblikket du trer inn i KJ37  vil du oppleve en perfekt balanse mellom moderne eleganse og tidløs sjarm. Med en oppussing fullført i 2020, kombineres tidsriktige farger og herskapelige overflater med bygningens ikoniske arkitektur, utvalgt kunst, og glitrende lysekroner.

Store, flotte vinduer tilbyr en enestående utsikt mot Stortinget, Spikersuppa og Slottet, mens naturlig lys strømmer inn i rommene.

Fleksibilitet & funksjonalitet

Festsalen er designet med tanke på fleksibilitet og funksjonalitet. Takket være tidsriktige smijernsdører og tunge gardiner, kan rommet deles i to. Det gir deg muligheten til å skreddersy omgivelsene etter dine behov.

Med plass til opptil 100 personer er salen ideell for alt fra intime møter og presentasjoner til større konferanser og arrangementer.

Pris & booking

For leie av både rommene starter prisen på kr. 17.500.

Ønsker du ytterligere utstyr som prosjektor, mikrofon, lys og lyd er dette tilgjengelig for en ekstra kostnad.

Medlemmer av Oslo Handelsstands Forening nyter 30% rabatt ved leie av lokalet. For leie av selskapslokalet og mer detaljert informasjon, vennligst kontakt vår bookingavdeling.

pent dekket bord i karl johans gate 37