På jakt etter det perfekte lokalet for ditt neste arrangement? KJ37, i hjertet av Oslo, tilbyr et unikt og storslått miljø for alle typer sammenkomster.

Enten du planlegger et møte, en konferanse, et julebord, en fødselsdagsfeiring, en utstilling eller en produktlansering, er vårt nylig oppussede chambre separée i Karl Johans gate 37 det ideelle stedet.

Høydepunkter ved KJ37:

  • Sentral beliggenhet: Vårt lokale ligger midt i pulsen av Oslo, med umiddelbar nærhet til Stortinget, Spikersuppa og Slottet.
  • Elegant og tidløst design: Lokalet har nylig gjennomgått en omfattende renovering som kombinerer moderne eleganse med herskapelig sjarm. De oppdaterte farger og overflater komplementerer bygningens klassiske arkitektur.
  • Fleksibel romløsning: Festsalen kan enkelt deles i to separate områder ved hjelp av elegante smijernsdører og tunge gardiner, noe som gir fleksibilitet til å tilpasse arrangementet etter dine ønsker.
  • Lys og luftig atmosfære: Store vinduer tilbyr ikke bare en imponerende utsikt, men slipper også inn rikelig med naturlig lys som bidrar til en åpen og innbydende atmosfære.
  • Fasiliteter for alle behov: Med tilgang til et servicekjøkken og garderobe, samt plass til opptil 100 gjester, er vi utstyrt for å håndtere alle typer arrangementer med stil og komfort.
  • Personlig service: Vårt dedikerte team av profesjonelle står klar til å assistere deg fra planlegging til gjennomføring, sikrende en sømløs og minneverdig opplevelse for deg og dine gjester.

 

Opplev forskjellen med KJ37:

KJ37 er ikke bare et lokale; det er en opplevelse. Fra det øyeblikket du og dine gjester ankommer, vil dere møte en atmosfære av stil og komfort.

Den lille balkongen gir en sjarmerende utsikt over livlige Karl Johans gate, og tilbyr et perfekt bakgrunn for både uformelle samlinger og formelle mottakelser. Hva med en bridal shower i KJ37?

Inviter dine gjester til hjertet av Norges hovedstad og la KJ37 være rammen om det neste store selskapet.

Kontakt vår bookingavdeling i dag for mer informasjon og begynn planleggingen av et uforglemmelig arrangement!